KÅRINFORMATION
Hört på KS
5 oktober 1997
     Senior håller på och planerar inför Snåriga Skäggen. Tävlingen kommer att hållas lördagen den 24/1 1997. Om ni inte är upptagna anmäl er som funktionärer till Henrik Lanner eller någon annan på senior. 
  
     Limpan berättade om en trädgårdstraktor för gräsklippning på Petters som eventuellt kan bli aktuell för inköp, mer information ges på arbetshelgen. KS beslutade att för att få använda kårens motorsågar kommer det krävas att man har gått en motorsågskurs. Den kommer troligtvis hållas under arbetshelgen på Petters. 
Inga resultat har ännu kommit från årets SM i 5-kamp. För förra årets vinst kommer 12 st. stolar att köpas in. 
 
      KS beslutade även att kåren skall ha en hemsida. Ansvarig utgivare blir Björn Hagqvist. 
Under lördagen den 4/10 var R:et, Hultis, Söder, Johan Wernberg och Richard Billström ute på Petters och lät en grupp konfirmander och ledare från Gustaf Vasa församling prova på diverse scoutaktiviteter som livlina, eldning med olika eldtyper, surra en vippbro och sjömaning. Efter middagen som tillagades och åts utomhus, fick de tävla i en först i mål och tillämpa sina nya scoutkunskaper. På kvällen var det lägerbål med ett efterföljande ljusspår. 
  
      Marianne meddelade att vissa föräldrar (eller scouter) är dåliga på att uppge avsändare när de betalar in medlemsavgifterna. Hon eftersökte också födelsedatum på scouterna i närvarostatistiken.